Voor mij is het een verrassend heldere dag. Mijn hart staat open en voelt vol. De geest is helder. De een na de andere helder ingeving valt mij in.

Steeds scherper tekent zich het spel af waar ik middenin zit. Het spel dat uitgespeeld wordt in mij en dat uitgespeeld raakt, omdat ik het zie.

Vandaag is het 8-4-2024
Numerologisch zie ik 8-4-8=20=2
2 x het oneindigheidsteken die de vorm(4) omhult. Het leven zoals het zich hier afspeelt, met in zich de ware mens.

In mij voel ik een verandering. Deze dag voelt cruciaal, als een keerpunt. Uit de mind-control in het hart. Het voelt zo sterk, het roept in me om me uit te drukken en mijn woorden naar buiten te brengen. Dat wat in mij leeft en dat wat mij mens maakt. De mens in mij die gezien wil worden door mij. Van mens tot mens ontmoeten. Van hart tot hart.

Terwijl de nacht naar deze dag heel erg onrustig was, warm en met donkere energieën. Het kostte me veel moeite om in het wakker worden te ontrafelen wat er was en de angst drong zich op en ik moest alle moeite doen om in mijn hartsfrequentie te komen en te blijven. Zoveel afleiding was er in mij. Daarin steeds scherper mijn keuze te zien en te voelen voelt heel krachtig. Iedere keer weer de keuze maken en dat wordt steeds sterker in mij.

Vandaag voel ik het point of no return. De hartsfreqeuntie en de mens in mij wil zich openbaren, wil eruit. Het kan niet meer anders.

Steeds dieper zak ik in mij, nee, steeds voller word ik zichtbaar. Ja, dat is het, het is een zachtheid en een volheid. Vol van geluk, verlangen, voelen en scherp zien, krachtig, machtig en daarin steeds meer en voluit een JA, IK STA AAN.