Mind-controle schept een schijnwerkelijkheid. Je denkt met je denken dat het jouw gedachtes zijn die alles kunnen uitdenken en dat je dat dan controle over de materie geeft. Een illussie is geboren. De schijnwereld die we zelf in stand houden. Terwijl het hoofd kennis vergaard is daar ook het hart weten dat AL weet. Het is daar waar je de werkelijkheid vind.

Hoe kunnen we vrij zijn als we willen controleren met de mind.
En dat wat al vrij is, ons hart, dat we daar liever niet naar luisteren. Want daar zijn dan vanuit de mind heel veel redenen voor, zoals het komt nu niet uit, het zal wel niets betekenen, wat zullen d eburen wel niet zeggen. Vul zelf maar in.

Gedachtes leiden je en lijdzaam laat jij je leiden.

Het controle apparaat heeft alles paraat om je telkens weer naar haar toe te bewegen, gedachte na gedachte doemen op. Een eindeloze stroom, die controle heeft en er voor zorgt dat er altijd gecontroleerd wordt, want dat is wat controle wil. Dat merk je dan aan cynische stemmetjes of dwingende stemmen in je hoofd, noem maar op. Het is een trouwe vriend en daarom gaan we er ook massaal op aan. Het is ook de dominante factor hier op Aarde, zeker in onze Westerse samenleving.

Ik laat een kristallen buis vanuit de kosmos door mijn lichaam de Aarde in gaan en daar laat zich ineens lichtgevende, versterkende velden zien op de plekken waar de chakra’s zitten.

Het draaiende wiel zoals ons geleerd wordt in de chakraleer, zwengelt de Matrix aan en draait de energie om. Net als de draaiende wieken van de windmolens de energie verstoren, zo verstoren de draaiende wielen de eigen krachtplekken.

Het laat zich aan mij zien als lichtvelden in onszelf. Prachtig!