Over wetenschap

Wetenschap, een zo langzamerhand beladen woord. Onze overheid gooit ons ermee om de oren. Je mag een geneesmiddel pas gebruiken als het wetenschappelijk bewezen is. De Vereniging voor Homeopathie wordt nauwlettend gevolgd of zij niet iets claimen of dat zij niet beweren dat een middel helpt, terwijl dat niet bewezen is door wetenschappers. Menselijk bewijs heeft geen waarde voor wetenschappers en machthebbers. Als er 100 of 1000 mensen zeggen dat ze ergens baat bij hebben, maar de wetenschap kan dat niet onderbouwen, dan heb je pech, dikke pech en dikke boetes.

Dat we binnenkort, als het aan de overheid ligt, massaal worden ingeënt met een vaccin van een frauduleuze firma en totaal NIET wetenschappelijk bewezen, daar ga ik in deze inspiratie even niet verder op in. Wie de regels bepaalt, kan ze natuurlijk ook in het spel veranderen. Eerlijk is het niet, maar ja, wat is nou eerlijkheid. Menselijk gezien heeft dat waarde, maar onmenselijk gezien past het helemaal.

Wetenschap is ook niet zo menselijk als het ons wordt voorgehouden. Wetenschap is namelijk voor een groot deel gebaseerd op aannames en daarom kun je krijgen zoals we dat nu zien, dat Covid-19 en de maatregelen die daarop kwamen door wetenschappers, gebaseerd is op aannames en computermodellen en niets te maken heeft met wat er werkelijk gebeurt. Aannames en computermodellen die regeren ons.

Ik ben het boek : “Vrije energie” aan het lezen van Jeane Manning en Joel Garbon. Daar worden grenswetenschappers aangehaald, ja, je hebt echte wetenschappers en grenswetenschappers, dat zijn van die maffe malafide uitvindertjes, volgens de wetenschappers van de gevestigde orde.

Deze grenswetenschappers worden letterlijk misleid, hun uitvindingen afgepakt, gekaapt, verdoezeld en zwart gemaakt en zo erg dat deze mensen 100 jaar na dato alleen nog maar in boeken verschijnen als charlatans of gekke knutselaars. Lees het boek maar en verwonder je of erger je aan de niet-aflatende arrogante dominante houding van de gevestigde orde, zoals ik doe.

Mijn oren klapperen van wat zij brengen, zoveel vrije, gratis energie. Nicola Tesla kennen we denk ik allemaal nog wel, maar ken jij de volgende eenzame uitvinders, zoals ze in het boek beschreven worden en dat is niet gelogen: Bill Muller, de magneetman, Rudolf G. Zinsser, dr. Rolf Schaffranke, Wilhelm Reich, John Keely.
De ontdekkingen van John Keely beroerde mij zeer. Hij was een muzikant en timmerman en maakte in zijn eigen laboratorium veel gebruik van geluiden en trillingen. Wat ik lees “Hij bouwde een machine die een tunnel door de rotsen groef door middel van een ongebruikelijk proces dat hij “dissociëren” van gesteente noemde. Zijn uitvinding leek het gesteente net zo snel op te lossen als hij de machine naar voren kon bewegen ” is toch waanzinnig en het gekke is dat hoe raar dit ook klinkt, het voor mij waar voelt. Het resoneert namelijk bij mij van binnen. Ik heb al zo vaak van dit soort dingen gelezen en het raakt mij diep van binnen. Het zit allemaal zo anders in elkaar dan dat de gevestigde orde ons oplegt.

Wij gebruiken explosie, allemaal mannelijke apparaten en machines, die erg veel lawaai maken. Ik verbaas me er al jaren over dat de mannen het zo leuk vinden om met al dat lawaai gereedschap te werken. Zoals het tuinbedrijf onze gemeenschappelijke tuin om de week de komt onderhouden. Al vroeg in de morgen begint het met lawaai. Tuinieren doe je met grote zitmaaiers, vroem-vroem, kantenmaaiers, bladblazers elektrische heggenscharen, onkruidbranders en in het dorp vanuit de gemeente met nog groter gevaartes. Ze hakken hele heggenstroken weg. In de tuin werken is niet meer lekker met je handen in de aarde tot rust komen, maar met veel lawaai en steeds grotere afstand, zoveel mogelijk kapot maken. Planten hebben toch geen gevoel en het groeit wel weer. Het blijft me verbazen. Ik zeg het ook regelmatig tegen anderen ”waarom alles zoveel lawaai moet maken”, maar niemand heeft een antwoord. Hé, hé in dit boek vind ik ze. Er bestaat vrije energie die gebruik maakt van implosie en ja, ja….. geluidloos, snel en schoon. Wat een zaligheid. Dan hoor je echt de natuur weer i.p.v. de apparatuur.

Voor deel 1 klik hier

Ook inspiratie?

Wil je delen wat deze inspiratie met je doet of zelf een inspiratie opsturen?

Dat kan naar inspiratie@vrijmenszijn.nl.