Thema: de verdraaide werkelijkheid

In deze serie verschijnen inspiraties over de verdraaide werkelijkheid. Andere woorden daarvoor zijn o.a. de Matrix of de synthetische werkelijkheid, de kunstmatige/ digitale werkelijkheid en de artificiele intelligentie. 

Het thema laat licht schijnen op wat er gaande is in deze tijd in de wereld. Het bied je de mogelijkheid om je onderscheidingsvermogen te ontwikkelen of aan te scherpen.

Het thema: de verdraaide werkelijkheid geeft veel informatie en het ontrafelt de verdraaide werkelijkheid in een poging verder en dieper te kijken en zo meer zicht te krijgen op onze oorspronkelijke werkelijkheid. 

Controle

Controle

               Mind-controle schept een schijnwerkelijkheid. Je denkt met je denken dat het jouw gedachtes zijn die alles kunnen uitdenken en dat je dat dan controle over de materie geeft. Een illussie is geboren. De...

Lees meer
Oor-log

Oor-log

               Het oor heeft nog nooit zoveel leugens gehoord als in deze huidige tijd.Steeds meer leugens worden in het licht geplaatst. Eén daarvan trekt toch wel altijd de aandacht van mij en dat is die van de geschiedenis....

Lees meer