Wat bedoel ik met invoegingen? In de vorige inspiratie heb ik het uitgebreid over de systemen gehad, de systemen waar deze invoegingen deel vanuit maken. De systemen maken handig gebruik van invoegingen. Waar het op neer komt is dat iets wat iedereen kent en daar eigenlijk de zelfde betekenis aan geeft, dat het binnen het systeem ineens verdraaid wordt en langzaamaan van betekenis verandert, zonder dat we het weten. Dat klinkt wel erg raar toch? Inhoud en spelregels veranderen zo onzichtbaar mogelijk en deze tijd zit er vol van.

Deze crisis legt dat proces, mijns inziens, heel goed bloot. Zo kon je in het begin van deze huidige crisis duidelijk de verschuiving zien op de landkaart Nederland die iedere dag ons het aantal cojona patiënten liet zien en de doden. Verschrikkelijk allemaal, maar het was niet zo verschrikkelijk als het moest zijn en daarom werd de inhoud verandert, maar de kaartjes bleven hetzelfde. Het waren nu niet meer de dode die je zag, maar de positief geteste. De agenda die erachter zit wil angst zaaien en het beleid heeft al lang laten zien dat het niet opkomt voor de volksgezondheid. Zo liet de cojonatest te weinig positieven zien en werd het verkregen materiaal in steeds kleinere partjes versneden als het ware, zeer discutabel, maar discussiëren doen we ook al niet meer, en zo stegen de positief geteste ineens weer heel erg en juist dat was de bedoeling. Daarna werd er steeds meer gedwongen getest en steeg het ook weer. Iedere keer werd er een nieuwe spelregel toegevoegd en bleef het dus allemaal zeer ernstig. Ook de maatstaf van ernstig kent steeds nieuwe spelregels. Vandaag de dag zijn 25 positief geteste op de IC afdeling een zeer ernstige zaak, die vergaande maatregelingen mogelijk maakt. De politiek heeft alle speelruimte en verrast ons iedere keer met iets nieuws. Dit zijn tactieken die in militaire kringen worden gebezigd om de vijand op de knieën te krijgen. Zitten we dan in een oorlog? Jij mag het zeggen.
Goed, waar was ik gebleven? Bij de positief geteste mens, dat was wat de test deed en dan nog niet eens echt heel goed. Maar de positieve geteste mens, werd de besmettelijk mens. Ik noem het een invoeging, want de inhoud wordt verandert en de test wordt dus direct aan besmetting gekoppeld, wat het niet is. De media helpt zo voorspoedig mee, door het iedere dag te herhalen en de meeste mensen praten de mainstream media na, want het na praten hebben we nu juist zo goed geleerd op school. De invoeging, het opvoeren van angst is zo wel zeer geslaagd.

Invoegingen vinden ook plaats via de digitale wereld. De digitale wereld die steeds meer via mind-controle bij ons binnenkomt. Het digitale veld kent zo goed de psyche van de mens dat deze op allerlei manieren wordt bewerkt, zonder dat wij het in de gaten hebben. Ze willen niet voor niets al onze data, zodat ze ons steeds meer kunnen sturen. Wat persoonlijke reclame heet, is voor hen jouw sturen naar steeds meer consumeren en jij denkt dat je dat uit vrije wil doet, maar die sturing vind onbewust plaats, want de dataverzamelaars zijn degene die jou in de hand hebben. Jij bent het voer voor hen en draagt alle data aan, zodat zij nog beter kunnen sturen. Steeds dieper dringen ze door in jouw eigen mind.

De gevestigde orde wil een wereldcontrole en dat wordt mogelijk gemaakt via de great reset, dit kun je allemaal vinden op internet. De meeste mensen binnen de gevestigde orde voeren ook maar uit, maar ergens zijn er mensen die orders uitdelen, maar die zijn voor ons niet zichtbaar. Die gevestigde orde maakt zeer veel gebruik van invoegingen en volgens mij gaat dat steeds sneller. Onze hele huidige crisis is daar één van. Of het virus nu echt is of uit een lab komt of nog wat anders, ook daar kun je een heel onderzoek naar doen, maar de systemen werken op eenzelfde wijze en met een zelfde focus. Ze voegen een probleem in. Als je gelooft dat dit allemaal per toeval gebeurt, dan kun je nu beter stoppen met lezen. Toeval bestaat niet en is net zo’n invoeging als bijvoorbeeld geld. Hoeveel toevalligheden geloven wij als burger die gedaan worden door politici die het ook niet wisten of vergeten zijn wat ze deden. Het komt allemaal heel knullig over en hoe dommer, hoe treuriger wij het vinden, maar we geloven het wel. Want wij voelen ons vaak genoeg ook dom en dus zijn die politici net als ons. Daar voelen we ons veilig bij. Maar niets is minder waar en toch is het ook wel waar. Onze politici voeren ook maar uit en weten vaak de achterliggende agenda ook niet, maar er zijn er die wel heel veel weten, vergis je niet en die bespelen de hele boel. Het klinkt misschien wat cryptisch allemaal, maar ga het toch echt maar zelf onderzoeken.

Eigenlijk is het hele kunstmatige systeem een invoeging in de natuurlijke werkelijkheid.
Die invoegingen gaan stapsgewijs en zit bij de meeste mensen niet in hun bewustzijn en daar waar jij je niet van bewust bent, zie je ook niet. Daarom is kennis en onderzoek zo belangrijk om het binnen je bewustzijn te krijgen. Dat opent je ogen en geeft een hele andere kijk op de dingen.

Wij vinden heel veel normaal wat het eigenlijk niet is. Het nieuws bijvoorbeeld staat vol met mensonterende zaken, als oorlog, geweld, ziekte en lijden en toch vinden we dat allemaal normaal. Hoezo? Waarom laten we dat toe? Het is zo gewoon geworden en wat kunnen wij er aan doen? Onze mind wordt al vroeg een richting op gestuurd zodat we het allemaal normaal gaan vinden wat machthebbers ons voeren. Weinigen vragen zich af of wat we leren wel klopt. Het klopt want het staat in een boek, de juf zegt het, of de nieuwslezer zegt het. We ervaren het allemaal als waar. Alles wordt met beelden ingeprent en wat onze ogen zien, registreren onze hersenen als waar. Systemen maken hier misgebruik van en de mediabeelden worden steeds vaker gemanipuleerd.

In de digitalisering, zijn wij de hoofdrolspelers in de digitale dataroof, zonder dat we het willen of weten. Wie weet wat smart is behalve dan wat je er mee kunt? Smart verbindt alles met elkaar. Mooi toch, zeggen veel mensen. Maar waarom zijn de maatregelen er dan op gericht om ons uit elkaar te houden, waarom moeten we afstand van elkaar houden? Oh nee, dat is ook al achterhaald, want nu wordt dat allemaal weer losgelaten als we maar een QR code hebben van vaccinatie of test. Weer kun je kiezen tussen je aan de regels houden of niet en doe je dat niet dan mag je geen leuke uitjes meer doen. Ze pakken de burger haar speeltjes af met de achterliggende gedachte van steeds meer polariseren en controleren. De huidige crisis zie ik als een invoeging, omdat alle maatregelen die de volksgezondheid zou moeten dienen, dat dus niet doet, maar het dient wel het systeem van controle. Privacy gaat helemaal verdwijnen en diegene die de touwtjes in handen hebben weten alles van jou.

Was vroeger een land onze vijand nu is iedereen je vijand. Hoe beangstigend hebben ze het gemaakt? Maar hoeveel gaan er in deze hypnose en hype mee? Het lijkt dat hele volksstammen dat doen of wordt ons dat via de media met valse gegevens steeds meer gevoerd?

De media weet wel raadt met lui die er tegenin gaan, zij worden publiekelijk weggezet als wappie of complotdenker. Er wordt heel zwart -wit gedacht en je kunt eigenlijk alleen maar voor of tegen zijn. Verdeel en heers op zijn top. Een menselijke keus wordt niet meer toegestaan. De politiek wordt beheerst door computermodellen, die iedere keer weer een zeer negatief vooruitzicht uitspuugt en daarmee ons in de tang houdt.
Ik zie het als verdraaiingen van de natuurlijke werkelijkheid, waarin onze natuurlijke waardes worden misbruikt en waarin steeds meer invoegingen komen die ons steeds verder afleiden.

Invoegingen als trauma, stress, eindeloze psychologische stoornissen, chemicaliën die overal worden ingestopt, zelfs in de voedingsbodem en onze voeding, geo- engeneering, straling, geld, dualiteit en noem maar op. Het is allemaal niet wat de natuurlijke werkelijkheid is. Hoe meer ik in mezelf zak hoe meer de natuurlijke werkelijkheid zich laat zien. Op dit moment is het vooral nog het ontrafelen van wat het niet is, want in deze werkelijkheid zit ook ik. Mansouk Patel las ik ooit en wat mij daarvan is bijgebleven is dat hij zei niet op zoek te gaan naar wat je wilt, maar uit te zoeken wat je niet wilt. Dat klonk mij in eerste instantie heel erg vreemd in de oren, omdat me altijd gevraagd werd wat ik wilde en ik daar vaak geen antwoord op had.
En wonderwel verscheen in mijn leven als vanzelf wat ik wel wil. Dus wat jij wilt verschijnt vanzelf als je maar blijft onderzoeken wat je niet wilt. Je weet echt wel wat je wilt, alleen heb je er vaak geen bewustzijn op, omdat er wat voor ligt en dat is wat je niet wilt en daar ligt ook het werk wat we moeten verzetten om te ontdekken wat we wel willen. Deze tocht brengt mij bij deze website en geeft me het lef het neer te zetten en te doen wat ik echt wil. Daar gaat eigenlijk deze hele site over. Mijn onderzoek naar wat het niet is, het ontrafelen van de dingen die zich aandienen in mij en buiten mij.

In het ontrafelen en het onderzoek, kom ik steeds meer invoegingen tegen. Van daar ook het woord inspiraties, waarbij de oorspronkelijke codes in woorden en taal weer tevoorschijn komen, achter alle verdraaiingen en invoegingen. Als je het eenmaal ziet, raak je het niet meer kwijt en herken je het overal in. Als je de rode draad eenmaal te pakken hebt, wordt het onderzoek een makkie. Alleen het vinden van die rode draad, daar gaat al het werk in zitten. Succes met je eigen onderzoek en ga het echt doen hoor.

Ook inspiratie?

Wil je delen wat deze inspiratie met je doet of zelf een inspiratie opsturen?

Dat kan naar inspiratie@vrijmenszijn.nl.