Zijn we hier nu op Aarde om de omkering te bewerkstelligen? Om de val in dimensies waar te nemen en eindelijk weer te ontdekken en in te zien waar we ongewild in beland zijn? Eindelijk onszelf te ontdekken. Niet alles van buitenaf zomaar aannemen, alsof wij kleine domme mensjes zijn. Niet ons altijd maar weer in het angst en traumaveld laten trekken.

Weer in ons eigen kracht gaan staan. Het lijkt wel op het sprookje van Hans en Grietje die verdwalen in het grote donkere bos en bij de boze heks aankomen. Dat is de plek waar we nu zijn aangeland. Een Aarde waar mensen worden opgeofferd in: experimenten, in kampen, in oorlogen, in vaccinatieprogramma’s, in landbouw gif, in chemtrails, in straling, in luchtvervuiling, in nanodeeltjes plastic en nog veel meer.

Is dit nu werkelijk wat wij willen?
We mogen net als Hans en Grietje weer de weg terug vinden en net zo moedig zijn als zij, die de heks in de oven verbrandde.

Heb jij de moed om echt WAAR te nemen?
En dan niet alleen buiten jezelf, maar juist in jezelf?
Heb jij de moed om jouw pad een andere wending te geven?
Niet het gebaande pad te lopen en te durven afwijken van de groep. Durf jij jouw pad te lopen?
Alleen je eigen weg te bewandelen en ontdekken wat je daar in tegen komt. Wat houdt jou tegen, waar stroomt het niet?

En ja, deze vragen stel ik ook mijzelf. Allereerst schrijf ik het voor mijzelf op, als bekrachtiging en herinnering en deel het graag met jou.

Wij zijn heel-all-een. Het heelal past er precies in.

Ook inspiratie?

Wil je delen wat deze inspiratie met je doet of zelf een inspiratie opsturen?

Dat kan naar inspiratie@vrijmenszijn.nl.