Het oor heeft nog nooit zoveel leugens gehoord als in deze huidige tijd.
Steeds meer leugens worden in het licht geplaatst. Eén daarvan trekt toch wel altijd de aandacht van mij en dat is die van de geschiedenis. Als kind had ik al een hekel aan dat vak en op de basisschool weigerde ik te leren voor mijn eindtoets, die als overgang naar de middelbare school diende. Ik wilde de jaartallen van schietende heren die oorlogen voeren niet leren. Tot machteloosheid van de schoolmeester. Maar ik ging gewoon over.

Geschiedenis heb ik dus altijd verafschuwt en had er niets mee. Totdat ik ooit een boek in handen kreeg over Atlantis en eindelijk een verhaal las wat mij raakte. Op dit moment raakt mij de geschiedenis van Tartarië, die mij heel erg opent en laat zien dat alles wat ik geleerd heb anders is. De mooie kerken, de vele sierlijke verfraaiingen het zijn allemaal energiecentrales, waar tierlantijnen de energie omzetten in bruikbareop de mens afgestemde energie, waar wij ons dus aan kunnen laven en die goed voor ons is. Jeetje, dat zet het ineens in een ander daglicht. Het waren dus niet mensen die heel veel tijd handen om alles te verfraaien. Het is blijkbaar onze perceptie die wij op de geschiedenis plakken omdat wij vol met verfraaiingen zitten.

Het was een hoogstaande beschaving, waarvan alle kennis bewust is vernietigd, zodat wij nu steeds meer betalen voor onze energie. Dat is allemaal vernietigd door deze nieuwe beschaving, zoals ze zichzelf noemen, je kan het beter over ontschaving hebben en ons in grote verloedering brengt. Maar goed, ik kan soms best wel kort door de bocht zijn. Deze moderne mens is in ieder geval goed in oorlog voeren en daar gaat ook het meeste geld naar toe op de wereld. Dus dat is in onze systemen wel het belangrijkst. In een wereld waarin economie hoogtij viert en daarvan oorlog de grootste economiedraaier is, kun je wel stellen dat, dat nodig is om de economie te laten draaien. Als je dan ook al de kinderen van jongs af aan leert over de mens die altijd al oorlog voerde, denk je dat het dus normaal is. Dat is deze nieuwe tijd, waarin alles wordt omgedraaid en daarin is onderwijs een hele belangrijke sleutel. Want daarin kun je de mensen jouw dogma leren, in zo als ik het zie, lerende kampen, die we scholen noemen. Het bijeen scholen van kinderen omdat als je jong bent, je eigenlijk een spons bent en alles onbevangen opneemt. Je kunt dus het beste zo jong mogelijk de mensheid manipuleren.

Het woord oorlogen. Als ik dat ontleed op de manier van de gevoelswoordendans, dan kom ik uit bij oor-logen. Het oor dat loog, dus een liegend oor. Oorlog met wapengekletter en veel lawaai, het oor hoort, wordt er gelogen?

Hoezo zijn oorlogen real? Real is wat er nu is en de oorlogen komen bij ons binnen via zeer manipuleerbare media. Wat is real? De oorlogen worden in gang gezet door machthebbers en dat zijn nu niet de meest betrouwbare hier op Aarde en zij bedienen zich werkelijk van alles wat niet geoorloofd is. Zij die de wetten maken, ontduiken ze het meest. Ze meten met twee maten en daar waar wij als burger worden gestraft, bij het overtreden van de wet, weten we inmiddels door de vele WOB verzoeken, dat de overheid zich boven die wet verheven voelt en zich nergens aan houdt. En precies die overheid vertelt ons de waarheid? Zowel in de geschiedenis, die geschreven wordt door de overwinnaars, als heden ten dage. Ik dacht het niet!!!

Alles is projectie en aan d eeindeloos vele wetten zie je de maker en hoe betrouwbaar die is. Hoe meer de machthebbers het volk wantrouwen, hoe meer regels en wetgeving. Precies dat laat de projectie zien als de machthebber die niet te vertrouwen is en dat dus middels wetten projecteert op het volk. Zo zie ik het. De machthebbers maskeren hun eigen leugens door heel veel wetten te produceren en het volk steeds af te leiden. Anders gezegd aan de hoeveelheid wetten die machthebbers produceren, kun je zien hoe zwak ze zijn. Het is dus net allemaal anders dan ons wordt gepresenteerd. Je moet het alleen wel zien.

Diezelfde beschermende overheid, met al zijn regelgeving en wetten, zijn dezelfde die de oorlogen voeren, door altijd weer een zwarte piet aan te wijzen en de berichtgeving het ons in te laten peperen. Maar schijn bedriegt. Daar waar wij steeds meer polariseren, daar werken de machthebbers steeds meer samen en bundelen zij hun krachten om zo achter de schermen gezamenlijk op te trekken, want anders krijg je nooit een wereldregering. Dus kun je maar beter de burger doen geloven in allemaal partijen die tegen elkaar worden opgezet en zelf achter de schermen samen werken. Ik kan het niet meer anders zien. Je hoeft het helemaal niet eens te zijn met mij, maar ik vind het fijn om mijn mening hier in alle vrijheid te uiten op notabene mijn eigen betaalde website.

Schrijf ik dit om het beter te weten, misschien wel, maar vooral voel ik hoe belangrijk het is werkelijk de dingen te zien zoals ze zijn en het bloot te leggen. Pas als je het echt gaat doorzien, kun je ook anders gaan handelen. Dat is wat de wereld nodig heeft, dat wij anders gaan handelen. Niet dansen naar de pijpen van de machthebbers, waarin de klimaatcrisis als probleem op het bordje van de burger wordt gelegd als grote schuldige en er weer een heel economisch model wordt uitgerold, waarin ons wordt wijsgemaakt dat een windmolen die maar de helft van de tijd echt draait in de wind en waarvoor weer nieuwe metalen worden gedolven en ze de bodem van de Aarde aan het afzoeken zijn om weer nieuwe schatten op te graven en zo de economie draaiende te houden en weer nieuwe partijen de handel toeschuiven, zodat het steeds moeilijker wordt het aan te pakken. De vervuiling verschuift zo op deze wijze en voordat wij weten wat er nu weer wordt gedolven en waar, staat de halve wereld alweer vol met windmolens en zonnepanelen, ook al zo’n milieu-onvriendelijk broertje.

Het zijn de twee mogelijkheden van duurzaamheid en het feit dat, dat zo dwingend word opgelegd, in ieder geval in Europa, laat zien wat de ware bedoeling is en dat is nooit wat ze ons zeggen en dus wijs maken. Laat je niet wijs maken, maar wees zelf wijs. De tijd is echt voorbij dat een ander het beter weet voor jou. Het is nu de tijd het zelf te weten. Alles is aanwezig in het veld en in de middelen die we gebruiken, zoals internet. Stap niet in de val van gemak en dat, dat gemak door andere geleverd wordt of dat het te koop is. Dat is allemaal afleiding. Ga weer terug naar de basis in jezelf en nee, dat is niet gemakkelijk. Ik heb hier zelfs een heel thema aan gewijd. Gemak dient niet de mens, het dient diegene die jou het gemak aansmeren en verkopen. Elk gemak wat een ander jou geeft, daar hangt een eigenbelang aan. Waarom zou iemand jou gemak geven, terwijl het niet nog meer zichzelf verrijkt. Daar zit de domheid van gedachte in. Natuurlijk biedt artificiële intelligentie jouw bedrijf niet het gemak. Nou dat wel, maar jij levert er meer voor in dan je krijgt. Dat is ook de economie, je biedt iets aan en het levert jou meer op. Voel wat dat bij je doet en voel wat dat werkelijk impliceert.

Het model Matrix is er een vol leugen en bedrog, alleen prachtig aangekleed en zeer verblindend, maar de tijd is nu om er helemaal doorheen te prikken en het bloot te leggen en dan blijft een spartelend, psychopathisch menstype over, die in elkaar krimpt en steeds kleiner wordt, omdat die zelf de atmosfeer zo drukkend heeft gemaakt dat leven bijna niet meer mogelijk is. Gestuurd door allerlei soorten straling, waarin een grote diversiteit is en ondertussen de biodiversiteit afneemt. Ik draaf door, dus stop er maar even mee.

Het laat me nu voelen hoe oorlog werkt, het is niet meer te stoppen en het zit overal in. Op scholen, waar veel geweld is, in de media die ons zoveel geweld voorschoteld. De economie en onze overheid die tegen van alles vecht. Is het echt niet te stoppen?

Ook inspiratie?

Wil je delen wat deze inspiratie met je doet of zelf een inspiratie opsturen?

Dat kan naar inspiratie@vrijmenszijn.nl.