Ik kan er niet meer omheen en moet me uitspreken. Na het lezen van een artikel over Hugo de Jong, die zijn handtekening heeft gezet onder een miljoenendeal aan een frauderend farmacie bedrijf, voel ik een grote boosheid opwellen. Dat bedrijf heeft vele rechtszaken aan zijn broek gehad en de meeste verloren en heeft minstens 50 miljoen dollar moeten betalen aan gedupeerden. Verder las ik ergens dat dit farmaceutisch bedrijf ook nog eens gebruik maakt van menselijke embryo’s in de vaccins. Uit onderzoeken is gebleken dat in de vaccins die op deze wijze zijn ontwikkeld er menselijk DNA resten in die vaccin zitten die ons immuunsysteem verzwakken.Met dit soort bedrijven gaat de overheid in zee, wie is hier nu crimineel?

Ik weet al langer dat hoe hoger in rang hoe meer psychopathisch gedrag mensen vertonen. Emotieloos, empathie loos, zonder enig geweten beslissen zij over mensenlevens. Het is toch wel duidelijk dat het middel veel en veel erger is dan de kwaal. De corona doden vallen mee, maar de zelfmoorden, doden door huiselijk geweld, doden door niet op tijd de medische behandeling te geven aan zieke mensen, anders dan corona. De psychische schade die mensen hebben door ze in afzondering te laten zitten, onmenselijke regels, waardoor velen hun baan kwijt zijn en met hele schulden opgezadeld zitten en ga zo maar door.

Het is toch verschrikkelijk dat wij als gehele mensheid nu als proefkonijn dienen en dat maakt me boos, kwaad, woest. En toch nu ik dit zo opschrijf zie ik ook dat het altijd zo is geweest. De Aarde is een groot experiment voor buitenaardse? Of zijn wij zelf buitenaards en zitten we in hetzelfde spel?
Is het misschien zo, in deze duale wereld, de wereld van goed en kwaad, dat de kwade de spelregels heel goed kennen en uitvoeren en wij de grote meute nu eindelijk voor het goede moeten gaan staan. We zijn in slaap gesukkeld en laten ons domineren door veelal domme mensen. Het woord dom- ineren zegt het al dom-in-eren.

Wij laten hun, hun gang gaan en staan aan de zijlijn te klagen hoe slecht het gaat. Covid-19 schreeuwt om aandacht. Vergaande maatregelen van versnelde op ons uit te testen vaccins, verdergaande inperking van onze vrijheid zowel in de media als lijfelijk, de 1,5 meter samenleving en de verregaande controle door het RIVM en GGD over onze handel en wandel, ingezet door de uitrol van 5G, en uitgevoerd door AI. Dit allemaal onder het mom van een pandemie, die blijkt een grieppandemietje te zijn, een mietje onder de griepvirussen. Een bang mietje die zich opblaast en aan grootheidswaanzin leidt ( ik kon kiezen tussen de lange of de korte ij, wij mensen lijden, maar het virus leidt). Wij krimpen ineen, zijn bang en laten het gebeuren. Wij laten het gebeuren, maar zonder onze medewerking kunnen ze niets. Ook zij zitten net als wij gevangen in hun rollen en spelen die uit.

Sta op mensen, wordt weer MENS.

Mens, met als zijn gevoelens en emoties, lachen, huilen, schreeuwen, trappen, laat alles los tot in de cellen en voel, voel, voel. Droom en fantaseer. Laat je hart weer spreken. Iedereen kan thuis de weg naar het hart vinden. Je hoeft niet op de barricade of andere uit te schelden of te demonstreren.

Voel al je cellen in je lijf en werk uit wat jij uit te werken hebt. Laat je cellen weer dansen en de energie vrij stromen. Het gaat niet om goed en kwaad. Er zijn gewoon positieve en negatieve krachten en daardoor voelen wij ons mens. De negatieve hebben de rol van negativiteit en de positieve hebben de rol van positiviteit. Het negatieve krimpt, vernauwt en het positieve verruimt en vergroot.

Laat alle cellen in je lichaam vibreren en dansen, vol overgave en intentie. Laat zalig zijn je overweldigen en dans in het licht en in het donker.

Ook inspiratie?

Wil je delen wat deze inspiratie met je doet of zelf een inspiratie opsturen?

Dat kan naar inspiratie@vrijmenszijn.nl.