De Aarde staat in één lijn met Alcyone, de hoofdster van de Pleiaden. Wij behoren toe aan de Pleiaden, wij zijn er deel van. In meerder meditaties en bekrachtigingen heb ik de energie hiervan gevoeld en ik weet nu dat we buitenaards zijn, wat niet anders betekent dan dat we van buiten de Aarde komen. We zijn allemaal kosmische wezens. Alleen hier op Aarde hebben we ons afgescheiden van de kosmos en geloven wij dat wij de enige in al die heelallen zijn die bestaan. Volgens mij is dat uniek in de kosmos.

Wij behoren de kosmos toe en zijn er deel van. Een kosmos waar het wemelt van de wezens. Wezens die heel anders zijn en wezens die op ons lijken of gelijk zijn aan ons.

Het is 21-6-2020, opgeteld komt daar het getal 13 uit, voor mij het getal van transformatie én juist dat is heel erg voelbaar voor mij vandaag.

Ik zoek contact met mijn broeders en zusters van de Pleiaden en dat voel ik direct in mijn hart, het doet gewoon zeer, mijn cellen worden beroerd en het wordt zo heftig dat ik na een tijdje mijn hoofd moet laten hangen, zo zwaar voelt het, maar het voelt ook als mezelf overgeven en het mogen loslaten, wat een zuiverend effect op mij heeft. Mijn hele lichaam wordt slap en zwaar en ik stap mijn bed in en val in een diepe slaap.

Wat ik daarna ervaar als ik weer wakker word, is een helderheid en nog sterkere gevoeligheid. Ik zie nog weer meer, mijn antenne vangt nog meer signalen op en het gevoel wordt dieper en het gewaarzijn weer helderder.

Ik zie dat de quarantaine is opgeheven. Ik voel me weer deel uitmaken van mijn galactische broeders en zusters. Op deze zondag op 21 juni 2020 opent zich voor mij de nieuwe wereld. Deze werd mij al zichtbaar op 21-12-2012, waar de energie heel voelbaar was en mij duidelijk werd dat wij zelf aan zet zijn. Die energie versterkt zich nu en wordt bekrachtigd.

Mensen, WIJ zijn aan zet, onze inspanning wordt verlangd. Wij zijn zoveel sterker en krachtiger dan ons wordt voorgeschoteld. Laat die oude beelden los, het is er niet meer, het zijn nog de herinneringen die aan ons kleven.

Er is alleen maar liefdevolle aandacht, een alom aanwezigheid van leven. Alles straalt en vibreert en alles is mogelijk.

De nauwe en knellende banden zijn verbroken, het harnas kan uit, de box is geopend. Het leven is er in al zijn glorie en daarmee verdwijnt de dood, zij blijft achter in de box.

Mijn ogen zijn open, wagenwijd open en elke cel WEET.

Wat was jouw ervaring op die krachtige magische zondag en wil je die hier delen?

Ook inspiratie?

Wil je delen wat deze inspiratie met je doet of zelf een inspiratie opsturen?

Dat kan naar inspiratie@vrijmenszijn.nl.